DIBROK, TALL I PERFORACIÓ DE FORMIGÓ

Tenim els nostres magatzems centrals ubicats a Badalona, però ens desplacem allà on ens necessiti.

A DIBROK duem incorporada la vocació d’un servei de qualitat, esforçant-nos per complir els nostres compromisos en el temps i forma que acordem.  El rendiment que ofereixen les tècniques que utilitzem són les més eficients en temps, les més segures per als empleats i les més precises en l’execució de la seva obra. És per aquestes altes característiques en el rendiment, que DIBROK estem al seu servei mitjançant aquestes i no unes altres tècniques de demolició i esbotzament.

Des de l’any 1998 ens dediquem a oferir-li solucions en aquest sub-sector de la construcció, del tall i la perforació del formigó, ciment, roques i altres materials durs. Hem realitzat nombrosos i diversos treballs gràcies als quals tenim l’experiència necessària per anticipar-nos als problemes que li poden sorgir si la seva empresa opta per realitzar els treballs pel seus mitjans, així com reaccionar ràpidament als inesperats evitant així majors complicacions posteriors.

Ja sigui per modificacions en el disseny inicial, errors en l’execució de l’obra o reformes en la distribució del seu espai, la seva empresa pot necessitar la intervenció d’equips de demolició. Comparativament amb altres tècniques més conegudes, com el martell pneumàtic o el mall, amb els equips que utilitzem a DIBROK i el nostre personal entrenat per utilitzat-lo li garantim major precisió en la seva obra així com menors impactes derivats del colpeig repetit en la seva estructura.

ELS NOSTRES VALORS

A DIBROK ens mou ajudar-lo a superar els seus reptes i ho aconseguim fent nostres aquests reptes. Volem oferir-li les millors solucions aprofitant al màxim el coneixement que tenim del nostre sector. Estem compromesos amb el treball i l’esforç per superar les dificultats que se’ns presentin. Cada dia ens llevem disposats a fer el que millor sabem fer, construir noves obertures enderrocant murs.

EL NOSTRE EQUIP

Les persones que formem aquest equip som professionals amb anys d’experiència al sector. Disposem de les millors eines que juntament amb el nostre coneixement i les ganes de seguir aprenent ens permeten superar-nos dia rere dia. Tenim clara que la nostra missió és satisfer la seva obra en el termini precís, i treballem i busquem solucions conjuntament amb vostè precisament per ajudar-lo a tenir la seva obra enllestida quan ho necessita.